به گزارش خبرنگار اجتماعی حیات، احمد اسماعیلزاده مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: میزان مصرف نمک در ایران ۲/۷ نرم دنیا است و باید این میزان نمک کاهش پیدا کند. نمکهای صورتی و آبی مورد تایید وزارت بهداشت نیست.
وی افزود: نمکهای رنگی حاوی مقدار زیادی فلزات سنگین بوده و مصرف آن سبب کمبود ید و بروز مشکلات کلیوی در بین افراد می شود.
اسماعیل زاده تاکید کرد: مصرف لبنیات برای تمام افراد ضروری است و تحقیقات نشان میدهد که افرادی که مصرف کافی لبنیات داشته از ابتلا به سرطانهای مختلف مصون خواهند بود.
نظر شما